Detoxen? Een schoonmaakbeurt voor je lichaam.

Detoxen, het inwendig reinigen van je lichaam. Er zijn veel producten op de markt die beloven je lichaam te detoxen, pillen, sapjes, poedertjes……,maar is dit wel zo goed voor het lichaam? En als we toch een schoonmaakbeurt willen houden, hoe pakken we dat dan aan?

Natuurlijk is het reinigen van je lichaam belangrijk, om deze gezond te houden. Veel detox producten werken in een kuur en reinigen dan ook heel goed je lichaam. Alleen wel iets te goed. Niet alleen de schadelijke bacteriën en stoffen worden verwijderd uit je lichaam, maar ook de goede bacteriën. Bacteriën die je darmflora in takt houden. Zonder deze bacteriën kun je onder andere ontstekingen krijgen in je darmen.

Heb je echt een kuur nodig om te ontgiften, probeer dan eens een pro-biotica. Dit is een natuurlijk anti-bioticum die de darmflora hersteld en zo ook zorgt voor detoxen.

Wat je ook altijd kunt doen is de dag beginnen met een glas lauw (gekookt) water. Hiermee spoel je alles even lekker door voordat de dag begint. Als je beiden doet zal je zeker gaan merken, dat je ook detoxt, alleen wel op een natuurlijke manier. Waarbij je lichaam een stuk gezonder blijft.

Let wel op dat je ook altijd je voedingspatroon verandert, anders heeft detoxen over het algemeen weinig zin!

182835 1 LEEFVIT  PROBIOTICA DARMBALANS 300x300 Detoxen? Een schoonmaakbeurt voor je lichaam.

Detoxen - Pro Biotica KuurLeave a Comment

*