Wat wel en wat niet te doen in het vliegtuig.

De vakantie tijd is weer aangebroken en met een beetje mazzel stap jij in het vliegtuig naar een heerlijke vakantie bestemming. Toch zijn er wel een paar dingetjes die je beter wel en beter niet kan doen in het vliegtuig, die zorgen voor een plezierige vlucht en een vermindering bij mede passagiers.

Wat moet je nu absoluut niet doen:

  1. Gebruik geen zware parfum. Denk er maar eens over na, je zit in het vliegtuig, in een dichte ruimte waar de lucht steeds circuleert en je niet heel ver van andere reizigers af zit. Niemand vindt het fijn om de hele tijd in een parfum lucht te zitten, wacht dus even met je parfum tot je uit het vliegtuig bent.
  2. Ga niet als je zit te wachten tussen een vlucht en je verveeld je, jezelf zitten op knappen. Dan bedoel ik meer ga niet je nagels zitten knippen, laat staan je tenen. Of in het openbaar staan flossen, het is voor niemand fris. Jij vindt het toch ook niet lekker als de afgeknipte nagels van de mede passagiers je om de oren vliegen? Pak liever een boek of een tijdschrift, of ga lekker met oordopjes van een muziekje genieten.
  3. Zorg dat je bagage in orde is, probeer dus niet al je reinigingsproducten en make-up producten mee het vliegtuig in te nemen. Buiten dat het je niet lukt en je waarschijnlijk alles wat niet in het plastic tasje past weg moet gooien, hou je ook nog eens de incheck rijen vreselijk op!

Wat is wel handig om te doen:

  1. Zorgt dat je lekker fris gedoucht bent voordat je het vliegtuig in stapt, zo kom je er ook nog een beetje “knap” uit. En ga je niet ruiken…..
  2. Zorg dat je je huid en je lippen voorziet van een goede moisturizer, vliegen onttrekt heel veel vocht aan je huid. Dit is wel iets dat je kunt doen als je zit te wachten tussen vluchten. Kam je haar even door en voorzie je huid van een beetje extra vocht.
  3. Hou je bagage licht. Zorg ervoor dat je in je handbagage formaten hebt welke mee mogen in het vliegtuig, doe de rest in je koffer. Deel ook altijd de koffer van jou met je medereiziger. Mocht je koffer niet zijn meegekomen heb je toch je spulletjes, totdat je koffer er is. Scheelt een hoop ergernis en zo kan je altijd van je vakantie genieten.

In het kort komt het er eigenlijk op neer, om een beetje rekening met elkaar te houden. En als iedereen dat doet, is de vliegreis al vakantie!

Voor iedereen die met vakantie gaat en gaat vliegen, hele fijne vakantie en een goede vlucht!!

Wat niet en wat wel te doen tijdens vliegen 300x218 Wat wel en wat niet te doen in het vliegtuig.Leave a Comment

*