It’s all about your skin valentine”™s oil van Hannah.

Hannah ValentinesOil image 150x150 Its all about your skin valentine™s oil van Hannah.Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de eerste feestdag die er nu weer aan zit te komen is Valentijnsdag. De dag om lekker met je liefje door te brengen. Elk jaar probeer je weer iets aparts te verzinnen om de ander mee te verwennen en soms is het maar moeilijk om weer iets aparts te bedenken.

Hannah introduceert speciaal voor de Valentijn een heerlijke massageolie It’s all about your skin Valentine’s Oil. Dit is een heerlijke massageolie die een zalige geur heeft en op basis is van arganolie en macademiaolie. Net als alle producten van Hannah is ook deze massage olie er een die de huid verzorgt en een huidverbeterende werking heeft.

De Valentine’s oil, heeft een weldadig ontspannen effect, een intensief voedend karakter, en biedt een preventieve bescherming tegen huidveroudering. Daarbij heeft deze Valentine’s Oil een specifieke werking op bijvoorbeeld een droge huid, ter verlichting van eczeem en helpt tevens mee aan het herstel en genezingsproces van striae.

Met deze olie gaat je huid heerlijk ruiken, wordt je huid gezond, gaat je huid stralen en fluweelzacht aanvoelen. Wie wil dit nou niet en hoe lekker als je je partner met valentijn heerlijk kan laten genieten van een romantische massage…. of elkaar natuurlijk icon wink Its all about your skin valentine™s oil van Hannah. .

De Valentine’s Oil massageolie is verkrijgbaar bij de diverse erkende hannah huidcoaches en via de site van Hannah. Een 100ml koop je al voor € 14,50…..

Hannah ValentinesOil image1 500x429 Its all about your skin valentine™s oil van Hannah.Leave a Comment

*