Korte rokjes en bikinitijd in aantocht…Hannah Body Treatment Kit

hannah bodytreatmentkit 150x150 Korte rokjes en bikinitijd in aantocht...Hannah Body Treatment KitDe zomer komt er weer aan en de meeste van ons zijn zich nu aan het voorbereiden om weer netjes in een rokje of bikini te kunnen verschijnen. Nu heb ik twee prachtige producten gevonden die je huid net die oppepper geven, waardoor je huid en stralend, zacht en glad uitziet.

 

Deze twee producten zitten samen in een verpakking, ik heb het over de Hannah Body Treatment Kit. In deze verpakking vindt je de Hannah Shower Treatment en de Hannah Body Treatment. Beiden producten vormen een geweldige combinatie in de verzorging van je huid.

 

De Hannah shower treatment is een rijke, intensief verzorgende en kalmerende doucheolie op basis van sojaboonolie. De olie zorgt ervoor dat daar waar nodig is de lipidenlaag van de huid wordt herstelt. Door de toevoeging van Calendula wordt de PH-waarde stabiliseert en het verzacht de huid. Ook zitten er nog viatmine C en E in waardoor je huid er prachtig glad, mooi en gezond uit gaat zien en vindt een intensieve regeneratie plaats. Daarbij ruikt de shower treatment heerlijk! Schuimt het ook nog en je komt helemaal fris en opgepept onder je douche vandaan.

Tip: je kan de doucheolie ook perfect gebruiken om mee te scheren, ook de heren…..

 

Na de douche kun je je huid verzorgen met de heerlijke ultra rijke en romige formule van de Hannah body treatment, die je huid beschermt tegen DNA-schade, uitdroging en voortijdige veroudering. Het resultaat is een optimaal gehydrateerde en stralende huid, die stevig, fluweelzacht, en perfect glad aanvoelt.

De perfecte verzorgingscombinatie voor je huid om weer gestroomlijnd en verzorgt in je bikini te verschijnen.

 

Wacht niet langer en bereid jou huid ook al voor op de aankomende zomer met de Body Treatment Kit van Hannah. Je kan de kit kopen voor € 98,- en dan heb je twee flessen van 500 ml.

hannah bodytreatmentkit1 500x395 Korte rokjes en bikinitijd in aantocht...Hannah Body Treatment KitLeave a Comment

*