Modieus eten met Piet Paris

Ben jij een echte fashionqueen? Dan kan je nu ook eten vanaf een schitterend modieus servies. Piet Paris heeft in samenwerking met Jansen&Co een volledige serviescollectie ontworpen die enkel te koop is in de winkel Options.

piet paris tableware1 Modieus eten met Piet Paris

Voeg voor jezelf net even dat extra vleugje mode toe aan je eettafel met het servies van Piet Paris. Het servies is geheel compleet met vrolijke bordjes, kommen, kopjes en theedoeken. Je kan je volledige keuken en je diners het modieuze gevoel meegeven. Alles is bezet met ellenlange hooggehakte benen, Vrolijk uitziende modepopjes en prachtig geïllustreerde kapsels. Echt een verrijking voor je eettafel.

 

Zeg nou zelf je broodje kaas wordt toch net even een stukje modieuzer op een Piet Paris bordje en wat dacht je van je koffie? Te leuk, zoals eerder vermeld is het servies alleen te koop bij de winkel Options in Amsterdam. Ga jij voor modieus eten?

Piet Paris tableware 500x402 Modieus eten met Piet ParisLeave a Comment

*