Win de strijd tegen de huidveroudering met RESIST van Paula’s Choice!

PC resist tumb Win de strijd tegen de huidveroudering met RESIST van Paulas Choice!Paula’s Choice komt weer met een gloednieuw product, een product waarmee je de strijd aan kan gaan tegen huidveroudering. Dit nieuwe product heeft de naam RESIST! RESIST intensive wrinkle repair retinol serum.

 

Een serum op basis van hoog gestabiliseerde Vitamine A ofwel retinol. Natuurlijk zit erin het serum nog meer, de formule bevat de krachtige antioxidanten vitamine C en E, maar ook de huidherstellende en vochtregulerende ingrediënten zoals squalane en natuurlijk de hoog gestabiliseerde Retinol.

 

Wat doet RESIST? Nou best veel, dit serum zorgt ervoor dat rimpels minder diep worden, je huid gladder wordt, steviger wordt, dankzij de retinol worden ook de pigmentvlekjes aangepakt, waardoor je huid er opvallend stralend uit gaat zien. Dat willen we toch allemaal?

 

RESIST van Paula’s Choice zit in een praktische, hygiënische pomp flacon van 30 ml en de prijs voor dit mooie product valt me mee € 33,50. Vanaf 1 Februari 2012 is RESIST verkrijgbaar in de webwinkel van Paula’s Choice.

PC resist Win de strijd tegen de huidveroudering met RESIST van Paulas Choice!Leave a Comment

*