Whitney Houston R.I.P

Mijn grote idool is er niet meer!!!

Whitney Houston is gisteren op 48 jarige leeftijd overleden. Dit mega talent is te vroeg weg gevallen. Hoe vaak heb ik op mijn kamertje mee lopen zingen met al haar hits, zij heeft me echt vergezeld vanaf mijn tienerjaren tot aan nu als volwassen vrouw.

Ik ben echt in shock, het lijkt wel of er een bekende van me is overleden. Tuurlijk alle signalen waren er al, haar drank en drugs gebruik hebben haar overwonnen. Op zulke momenten besef je je echt, dat alle geld in de wereld je niet kunnen helpen als je zelf in dit geval geestelijk helemaal naar de klote bent. Haar unieke zangtalent, dochter, familie niets of niemand kon haar helpen.

Hoe kan dit toch he? Je krijgt een talent waar je mee wordt geboren, je wordt ondekt, entertaint miljoenen mensen, iedereen ligt aan je voeten. Je komt een foute man tegen ( in Whitneys geval) en glijdt razendsnel van je troon tot een junkie die niet meer te redden is. Zij is niet de enige die zo vroeg overlijdt, velen waren haar voor. Ik zit me echt af te vragen, hoe kan je deze mensen helpen in die harde wereld??

Het is eigenlijk ook onmenselijk, iedereen wilt iets van je, iedereen is plotseling je vriend, contstant moeten presteren.

Pfff, ik moet dit even laten bezinken, besef is er echt nog niet hoor. Ik was gisteren nog voor de zoveelste keer The Bodyguard aan het kijken, hoe toepasselijk he. Waar was die The Bodyguard toen ze hem nodig had??

 

whitney1 150x150 Whitney Houston R.I.P

 

whitney12 150x150 Whitney Houston R.I.P

whitney31 Whitney Houston R.I.PLeave a Comment

*