De ideale mat voor het voorjaar en de zomer…

Ja, wat een titel de ideale mat voor het voorjaar en de zomer, maar het is echt zo. Ik ben best gek op het buitenleven wat er straks weer aan zit te komen er is maar een nadeel, alles zit onder zand (op het strand dan), en als je op het gras bent vindt je ook overal zand, aarde en grassprietjes. Heel leuk allemaal, maar niet op mijn handdoek!

sandfreemultirug1 De ideale mat voor het voorjaar en de zomer...

Nee echt, ik heb er een hekel aan, op een gegeven moment zit het namelijk niet alleen aan je handdoek, maar aan alles, je eet op een gegeven moment zelf zand. Dit is ook de reden dat ik mij zo verbonden voelde met het artikel Do Yoga on the Beach, Without Getting Sand in Your Face With This Sand-Barrier Rug. Dit meisje vindt er ook niks aan dat alles onder zand, aarde of ander vuil zit en heeft een oplossing gevonden de Sand Free Multirugs. Een plaid wat al het vuil minimaliseert, zodat je handen en alles om je heen schoon blijft, dat is toch leuk?

 

De bovenkant van deze plaids is heerlijk zacht zodat je er ook zonder handdoek op kunt liggen. Je mag hem niet in de wasmachine doen, maar kan hem gemakkelijk afspoelen met een waterslang. Ideaal dus voor op het strand, op het gras, bij picknicks en ga zo maar door. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren bruwn wicker, forest, plaid en digital. Er zijn er nog een aantal en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Lijkt het jouw ook iets? Kijk dan even hier.

sandfreemultirug De ideale mat voor het voorjaar en de zomer...Leave a Comment

*