Korte kapsels 2012 – 2013

Ook dit jaar zien we weer veel kapsels en trends voorbij komen. Toch willen wij de korte kapsels nog even extra in het zonnetje zetten. De korte kapsels die wij in 2012 en 2013 zullen zien hebben veel retro invloeden. Dit kenmerkt zich door de basiskapsels die we ook al zagen in de jaren ’20, ’30, ’40 en ’50 en in de loop der tijd steeds terug zien keren.

kort kapsel 2012 Korte kapsels 2012   2013

Dit is ook bij de korte kapsels in 2012 – 2013 het geval. Neem strakke lijnen en klassieke kapsels, en meng dit met elkaar, dan hebben we de uitkomst die we nu zien. De korte kapsels zijn ultra vrouwelijk en voorzien van kleur. Goede kleuren zoals grijswit, zwart, koper, dit gemengd en ook voorzien van een prachtige glans!

 

Hou jij van super sexy haar, in een mooie kleur, met prachtige lijnen waardoor jouw gezicht nog beter uit komt? Bekijk dan de onderstaande foto’s en laat je inspireren! (klik op de foto’s om deze te vergroten)

 Reacties

  1. Heel erg gaaf, ik heb het ook een keer gehad alleen het duurt zolang voordat het weer lang is. Ik ben nogal iemand die graag elke keer van kapsel wisselt en dan moet je dus lang wachten. Maar wel echt stoer

Leave a Comment

*